Poly Foshan Heguang Garden Clubhouse

Poly Foshan Heguang Garden Clubhouse

Residential / China / HBA Hong Kong / Completed in 2020


PROJECT DESCRIPTION

To find inner peace, one must always return back to nature. The Foshan Heguang clubhouse design was inspired from the beautiful landscape around the site. Escape from the chaos of the city, guests can appreciate the beautiful scenery here, absorb the energy from nature, rejuvenate both body and soul. Four major elements are closely integrated in to the design: maximising the natural light, introducing textural materials, merging interior with exterior, following the form and rhythm found in nature. All these elements weaved together to form a soothing, relaxing and intimate environment that arouse inner peace. Heguang clubhouse includes Lobby lounge, gym, swimming pool, yoga room, basketball court, tennis court, rock climbing wall, library, multi-functional party room etc. It functioned as a sales center during sales period too. A consistent clean and contemporary design language united all the different spaces into one. Two sunken gardens bring in plenty of natural lights. The sophisticated colour palette and rich material touches offered a layer of cosiness and elegance.


RELATED PROJECTS

Other Projects You Might be Interested in

The Bund 1898

Residential / China / 2020

View Project  

Song Mansion

Residential / China / 2020

View Project  
Back to Projects Page  
JOIN OUR NEWSLETTER
FOLLOW US AT
FOR MORE INFORMATION:
OUR LOCATIONS
  • Atlanta
  • Bali
  • Bangkok
  • Beijing
  • Clark
  • Dubai
  • Hong Kong
  • Istanbul
  • Jakarta
  • London
  • Los Angeles
  • Manila
  • Miami
  • Mumbai
  • New Delhi
  • Riyadh
  • San Francisco
  • Seoul
  • Shanghai
  • Singapore
  • Tokyo